Spis din diabetes ned

Er dit blodsukker for højt? Type 2 diabets?

Når blodsukkeret er for højt og du har fået konstateret type 2 diabetes, vil det være muligt at få styr på blodsukkeret, ved en justering i din kost. Motion og din vægt er også faktorer som spiller ind.

Jeg hjælper dig til at få kosten til at passe ind i din hverdag, og du får bl.a. svar på, hvordan kulhydrater som fx brød, kartofler og frugt kan indgå i din daglige mad.

Behandling af type 2 diabetes, hvilken vej skal du gå?

Behandling af type 2 diabets er et stort emne, som der bliver skrevet meget om, og er man først blevet ramt, vil man gerne arbejde på at få blodsukkeret normaliseret igen. Men hvad skal man tro på, og hvor store ændringer skal der til?  Jeg anbefaler at man går med de officielle anbefalinger, finder en vej der dur for én, laver en ændring som kan være varig.

Mine mange års erfaring på Helsingør og Hillerød Sygehus’ diabetes ambulatorier sikrer dig optimal vejledning. For mig er det vigtigt at du kan spise dig til et godt helbred, med en god balance i mellem de hensyn der skal tages og den mad som er vigtig for dig.

Få hjælp til at finde ud af hvordan din kost skal sammensættes for at holde dit blodsukker i godt niveau.

Vælg forløb i klinikken eller online vejledning.

Det er muligt både at komme i min klinik, og vælge et online forløb, med personlig vejledning. Læs mere om dette under fanen med online diætist.