Mine kunder siger

“Styr på mit blodsukker”

Thomas Gilleleje:

Jeg har fået denne mail fra Thomas (der i sommer fik jeg konstateret type 2 diabetes og blev sat i gang med medicinsk behandling. Han havde dog en ambition om at komme af med medicinen igen. Sammen med sin hustru gik Thomas igang med en kostomlægning, vægttab og motion).

“Vi er nu godt kørende, efter vi har været hos dig:-) – tak for det.

Jeg har nu holdt min vægt stabilt i 3 måneder, og har været til kontrol hos lægen vedr. blodprøver og de er superfine, og skal derfor

i den næste måned ikke spise metformin:-) så håber jeg tallene stadig er gode.

I tillæg sover jeg nu meget bedre og har mindre ondt i ryggen. Det har været kostanvisninger, som er nemme at gå til og fungerer i min hverdag.

Med Venlig Hilsen

Thomas, Gilleleje

“Sukkertrangen er væk”

Anne, 57 år, konsulent
Det var et super godt forløb. Jeg har tabt 10 kg over 6 måneder og er ikke længere afhængig af sukker og kage. Desuden har jeg fået en kostplan, der er let at gå til og gode redskaber til at variere kosten. Så jeg har fornyet energi og føler jeg har gjort noget godt for mig selv.
Tak for din hjælp og søde måde at være på.

Aflyser tid, da jeg føler jeg nu har styr på min kost”

Jeg har været super glad for mit forløb hos dig og jeg er dybt taknemmelig  for den vejledning du har givet mig. Det var skubbet i den rigtige retning.

Jeg vil til hver en tid anbefale dig til andre der har brug for kostvejledning. Endnu en gang tak for en helt fantastisk hjælp.

med venlig hilsen Marianne

“Succes”

Kære Marina!

På årsdagen for vores første møde med dig, er min mand og jeg nu på følgende vægte: min mand vejer nu 91 kg. Han startede på 116 kg, tror jeg hos dig. Du anbefalede 95 kg, men han er gået videre. Jeg startede på 94,1 kg på min egen vægt og er nu på 66,2 kg. Du anbefalede 75 kg. Det her været en livsomvæltende ting, at tabe alle de kilo, og vi er dig tak skyldig. Samtidig er vi rigtig glade for, at vi ikke har fået “hængehud”. ?. Det går rigtig langsomt nu, men vi har sat os det mål at nå henholdsvis 90 kg og 65 kg.
Tak for en rigtig god starthjælp. Jeg fortæller vidt og bredt om, hvor dygtig, vi synes, du er.
Hilsen
Johan  og Susanne

“Vi har tilsammen tabt 70 kg”

Efter flere år med sygdom og forgæves forsøg på at tabe sig med diverse slankekure, tog min kone initiativ til og bestilte en tid hos Marina Fredskildes for at få sat gang i en omlægning af vores kost og livsstil i hverdagen. Det skulle vise sig at være en god beslutning. På et år har Tove tabt mere end 20 KG og Henrik mere end 50 KG. Vi har fået et helt nyt liv med masser af energi og livsglæde. Vi kan kun varmt anbefale Marina som diætist.

Tove 55 år og Henrik 57 år, Fredensborg

“Så flot”

Var hos dig tre gange i efteråret 2019 pga. mit for høje kolesteroltal og min mands overvægt. Han vejede dengang 125 kg. og havde et mål om at nå ned på 110 som han har vejet i mange år. Nu i juni 2020 er han for første gang i 30 år kommet under 100 og er meget glad og stolt over resultatet. Og selvom det ikke er lykkedes mig at få mit kolesteroltal ned uden medicin er jeg nu også vældig godt tilfreds.

Vh. Irene Jensen

“Det har været så nemt”

I rigtig mange år, med for mange kilo på sidebenene og masser af voksen mobning gjorde at NU skulle det være. Tænkte at hvis det ikke ville lykkedes for mig denne gang, så var det også bare lige meget.
Så måtte jeg jo bare bære de ekstra 10 til 15 med maner…..

Tit havde jeg hørt at en diætist, det virker og dem der går der taber sig….. Meeeen gør de nu det…..

JAAAAA mega meget om de gør.

Startede i Januar i år og har lige haft status for to dage siden….. sådan lige over 7 kilo og det er bare SÅ nemt at jeg næsten ikke troede på det.

Det lidt ..fedt.. ikke… ha ha

Vi ses til kontrol i Sept. og regner med at være over de 10.

Til alle jer andre der tænker på at gøre det, kan jeg bare sige: GØR DET……

Skal på stranden til sommer ha ha

Mad listen er nem at følge og der er masser af mad hele dagen og jeg slutter med mad.
Jeg har syndet flere gange, men det er så nemt at efter weekenden at tabe det der kom på og så endda tabe sig endnu mere…..

Mig, jeg er så mega glad og har købt lidt nyt tøj. Går først efter de 10 kilo og så bagefter efter de sidste 5 kilo. Total 15 er jo småtings afdelingen vil mange tænke…. Og ja det er det måske for de fleste. Men bliver de fleste mobbet…… Jeg prøvede sidste år til en vens fest at blive mobbet af 5 forskellige mænd og de ene tre gange, PÅ EN AFTEN…… ( Noget der tit skete, ved samme sted)

Nu har jeg tabt mig fint og mere kommer og jeg gider bare ikke se de FJOLSER igen, så ikke flere fester der.

Mig, jeg er så glad.

Jeg vil virkelig gerne takke dig Marina for at kunne rette mig så nemt ind.

Steen