Mad på bosteder og institutioner

Start en ny madkultur og tænk maden med ind i hverdagen og behandlingen.

Socialt udsatte er udfordrede også på deres sundhed – både børn, unge og voksne, det er derfor oplagt også at bruge mad og måltider, som et fokusområde.

Tag jeres madkultur op til debat på en workshop, bliv opdaterede på kostområdet og formuler en kostpolitik, som passer til netop jeres tilbud. Tænk ernæring for den enkelte ind som en del af plejen.

 

Vejledning til børn, unge eller borgere på bosted.

  • Vejledning til personale om sund kost og etablering af kostpolitik. F.eks. afholdelse af workshop med emnet ” hvordan balancerer vi i hverdagen mellem borgernes ret til selvbestemmelse og offentlige krav til KRAM faktorer.”
  • På institutioner for børn, kan emnet være: Etablering af en kostpolitik. Hvordan kan vi arbejde med at give børnene mod på at spise varieret, sundt og mærke egen appetit og sult.

Jeg har været hos: Børnehuset Buen-Hillerød.

SPUC Helsingør, Koppelhusene i Græsted. Aleris Skipperstræde og Kirkeledet.

 

Her siger personale og ledere efterfølgende: Vi holder oftere vores madplaner, maden er sundere uden at gå på kompromis med livretterne og der er større enighed omkring tilrettelæggelsen af maden.

 

Hvad rummer mit tilbud:

Forberedende møde

1 time med forberedende møde, hvor jeg lærer jeres institution at kende,

hvad er praksis og hvilke udfordringer har i.

+

Kostforedrag

Fælles kostforedrag – hvordan lever vi op til retningslinjerne fra kosthåndbogen – få styr på hvad er fakta og hvad er fake news om sundhed. + Opskrifthæfte med livretterne og mængder når man laver mad til mange.

Pris: 3500 kr

 

Workshop

Intro til kostpolitik – hvilke emner skal i have på her ud over retningslinjer for måltiderne, fx hvad gør vi ved fødselsdage, højtider, drikkevarer til måltider, madplan.

Her  holder vi en workshop 2½ time

Pris 3500 kr

 

Diætistkonsulent  i forhold til enkelte borgere med særligt behov.

1000 kr. ( vejledning med kostplan + 1 opfølgning)

 

Hjælp til hjemtagning af den varme mad. Pris efter aftale

 

 

Sundhed på arbejdspladsen skaber overskud.

Sunde medarbejdere giver færre sygedage, god trivsel og øget produktivitet.

For hver krone en virksomhed investerer i sundhed får de 5 tilbage ( citat Havard University)

  • Mere overskud og energi – færre sygedage
  • Bedre søvn giver friske medarbejdere
  • Prisvenlig løsning (foredrag op til 35 personer, 5000 kr.)

 

Alle tiltag tager udgangspunkt i virksomhedens og medarbejdernes muligheder og vilkår.

Book et indledende møde hvor vi afdækker jeres behov.

 

Et go´form mere energi forløb til virksomheder indeholder generelt følgende elementer:

  • Foredrag om kost – fakta og myter om kost og ernæring. 

Kulhydrater, mængder, stabilt blodsukker, møder og rejser. Mine kunder siger:”dit system er super enkelt og anvendeligt”

  • Individuel vejledning, sundhedscheck på Body scanner.
  • Opfølgning fx efter 3/6 måneder.
  • Check af madordning, analyse og forslag til optimering.
  • Implementering af sundhedsstrategi 

I samarbejde med jeres med-udvalg, kan et sundhedstiltag implementeres til også på lang sigt at være en del af virksomhedens profil. Fx tilbagevendende events, ugentlige opskrifter.

Ring og hør hvad jeg kan gøre for jer. 21663306

 

 

Jeg har været hos: Helsingør Kommunes hjemmepleje, Freoli og Lysgaard, Enemærke og Pedersen og Aasleff Rail.

 

 

 

 

Book en tid

 


 

Fandt du ikke det du ledte efter? Så se her