Vil du gerne tabe dig?

(også vægttabsforløb af online diætist)

Overvægt – vægttab – slankekur- kostomlægning – sunde kostvaner- online diætist)

Analysen af din kost viser, hvilke kostjusteringer du har brug for, for at tabe dig og opnå det vægttab du ønsker.

Jeg benytter mig af et enkelt mængdesystem og kostplanen er en skabelon over din dag, med fordeling af måltider og mængder på den overordnede sammensætning – princippet er, at det er enkelt at følge og passer til dig og din hverdag, her er ingen fanatisk slankekur.

Læs mere

 

Børn og vægt

Vægttab-Overvægt-Slankekur-Kostomlægning-Sunde kostvaner

Små justeringer i kosten er tilstrækkelig når det gælder børn. Der tages naturligvis også her hensyn til præferencer/kræsenhed. Barnet skal ikke føle, at det er på slankekur, kostvejledningen tilpasses familiens kost.

Vejledende mængder er ofte til stor hjælp for familien, ofte vil barnet opleve, at det får mere mad i løbet af dagen for at forhindre stor sult sidst på dagen.

Jeg har mange års erfaring med at arbejde med børn og familier, bl.a. fra et stort projekt finansieret af Sundhedsstyrelsen, jeg lægger vægt på den gode kontakt til barnet og de helt konkrete redskaber familien sammen bruger.

Læs mere

 

Mave/tarm og Irriteret tyktarm

Colon irritabile, forstoppelse, diarre, oppustet mave, stomi eller en inflamatorisk tarmsygdom.

Lider du af oppustet mave, ondt i maven, muligvis forstoppelse, med eller uden diarre, så kan dette hos rigtig mange afhjælpes. Også her analyseres problemet og hvilken behandling der skal til.

Til irriteret tyktarm anvendes den nye FODMAP diæt, som kort fortalt går ud på at fjerne de kulhydratkilder som forårsager dine gener, efter en periode uden disse kulhydratkilder arbejdes der med at finde din tolerancetærskel for disse, altså hvor meget du kan spise før symptomerne kommer tilbage.

Når fordøjelsen ikke fungerer påvirkes dit overskud, jeg har mange års erfaring fra arbejdet i overlæge og specialist i tarmsygdomme: Dennis Raahave´s “tarm ambulatorium”, i at afhjælpe disse gener.

Læs mere

 

Diabetes

For højt blodsukker-sukkersyge

Med den rette diæt kan du få styr på dit blodsukker, jeg hjælper dig til at få diæten til at passe ind i din kost og din hverdag.

Mine mange år på Helsingør og Hillerød Sygehus’ diabetes ambulatorier sikrer dig optimal vejledning.

Læs mere

 

Højt kolesterol

Med den rette diæt kan du få styr på dit kolesteroltal, jeg hjælper dig til at få diæten til at passe  ind i din kost og i din hverdag.

Mine mange år på Helsingør og Hillerød Sygehus´hjerte ambulatorier sikrer dig optimal vejledning.

Læs mere

 

Lav vægt

Måske har du efter sygdom haft et vægttab og har svært ved igen at tage på, også her kan det være helt relevant at få rådgivning om, hvordan du på en sund måde genopbygger det der skal på igen.

Mine mange år på Helsingør og Hillerød Sygehus´afdelinger sikrer dig optimal vejledning.

Læs mere

 

Spiseforstyrrelse

Anoreksi, bulimi, overspisning, BED, ortoreksi.

Få hjælp til at få styr på din spisning er en del af behandlingen af en spiseforstyrrelse, ring for en snak om hvor du er i dit forløb.

Siden 2008 har jeg arbejdet på et afsnit for spiseforstyrrelser, Region Hovedstaden og jeg har taget en supplerende uddannelse i emnet.

Læs mere

 

Kost og sport

Maden kan optimere din træning, tilstrækkelig kulhydrat til at holde dine glycogendepoter fyldte, nok protein til musklerne, alt dette kan opnås gennem den daglige kost, når blot du sørger for en god fordelingen af dagens måltider.

Hvis der er stor forskel på dage med træning og uden træning, laver vi bare flere planer.

Jeg har været tilknyttet Hard Work Helsingør, Fitness dk samt Hornbæk Fitness Center, hvor jeg har vejledt i at nå  mål, ofte en  kombination af bedre form og vægttab, altid gennem den sunde kost.

Få hjælp ved:overvægt, vægttab, slankekur, sund mad, motion, diabetes, stabilt blodsukker, kolesteroltal, oppustet, luft i maven, irritabel tyktarm, colon irrritabile, fodmap, spiseforstyrrelse, bulimi, bed.

Læs mere

 

Stabilt blodsukker

Mange føler at de er afhængige af sukker/har en sød tand, men med en kost som holder dit blodsukker og insulinniveau stabilt, vil du opleve at dette bliver meget bedre, ved at du bla. selv vil føle at du får meget mere energi og overskud.

Vi taler også om motion, hvis du ikke allerede er i gang, selv et moderat niveau kan gøre en stor forskel, men også her er det dine ønsker og muligheder som er vigtige.

Din kostomlægning skal være nem, overskuelig og opnåelig, jeg bruger mine 15 års erfaring til at nå de resultater du ønsker.

 

PCO / PCOS

Har du svært ved at blive gravid kan det muligvis skyldes, at du har PCO/PCOS. Det kan nemlig forårsage, at din krop er insulinresistent, hvilket har betydning for udskillelsen af mandlige kønshormoner og dermed for din fertilitet.

Heldigvis kan den rigtige kost afhjælpe eller forbedre symptomerne. Ved at sammensætte en kost, der sænker dit blodsukker, sænker vi også insulinniveauet.

Læs mere