Diætisk Marina fredskilde

Hvad kan jeg gøre for dig?

En kostændring skal være nem, opnåelig og inspirerende. Ellers kommer resultaterne ikke. Jeg tilbyder personlige kostvejledninger med respekt for, at nye kostvaner kræver en indsats og et hensyn til en travl hverdag, familie og dine præferencer.

Gennem de sidste 17 år har jeg specialiseret mig i at gøre nye kostvaner nemme og overskuelige at implementere i hverdagen. Det er din garanti for, at vi når de resultater, du ønsker. Min viden er under konstant opdatering, for at kunne give dig den bedste vejledning.

 

3 grunde til, at du opnår resultater når du arbejder med mig:

  1. I mine kostplaner skal du ikke tælle kalorier. Jeg har smidt regnemaskinen ud af kostplanen – den skal du kun bruge til at holde styr på dit vægttab.
  2. Jeg tilbyder ingen fanatiske mirakelkure, men jeg er realistisk – dog ambitiøs – på dine vegne og de resultater jeg ved, det er muligt at skabe.
  3. Jeg er positiv og optimistisk, og bruger min energi på at finde den rette kostsammensætning for dig, og til at sikre en naturlig balance, der er realistisk og brugbar i din travle hverdag.

 

Start i dag – ring 2166 3306 og hør, hvordan du kommer i gang.

 

Min baggrund

  • Jeg blev autoriseret diætist i 1996, og har siden 1998 drevet egen klinik i Helsingør.
  • Jeg har indtil 2016 arbejdet deltid for Hillerød Hospital, Helsingør Sygehus og senest Region Hovedstadens Sygehuse, afsnit for spiseforstyrrelser, for løbende at styrke min faglighed og mit kendskab til de bedste metoder inden for faget.

Mine kostplaner er baseret på et nemt og anvendeligt system, som er fleksibelt og giver mulighed for løbende medbestemmelse. Mine kostplaner er en så integreret del af min vejledning, at de naturligvis er gratis.

Uanset udgangspunktet for dit behov for kostvejledning, så vil mine mange års erfaring fra egen klinik, hospitalsverdenen og samarbejde med læger og kommunernes rehabiliterings programmer, altid sikre, at jeg møder dine behov. Om du skal tabe dig eller tage på, få et stabilt blodsukker eller lavere kolesteroltal, få en bedre fordøjelse og slippe af med din forstoppelse, eller få ro i en irritabel tarm/tyktarm, måske en stomi eller collitis, så kan jeg hjælpe dig.