Udgivet den 10 december, 2017 i Uncategorized

Tranebærkompot. Kog en lækker kompot af tranebær og appelsin, smag evt. til med kanel eller ingefær. Jeg vil bruge den til min julemiddag, f.eks. i stedet for ribsgele.

Tilberedning:20 min
Forberedelse:10 min
Total tid:30 min
Kategori:tilbehør
Køkken:amerikansk
Antal:8-10
Sådan gør du:
1. Skyl tranebærrene.

2. Lav fine strimler af appelsinskal.

3. Pres saft af appelsin.

4. Bring vand, sukker, appelsinsaft, salt og evt. krydderi i kog.

5. Når sukkeret er opløst tilsættes tranebær og appelsinskal strimler

6. Koger ca. 20 minutter eller til du har en ikke for våd kompot.

7. Køl straks ned og opbevar på glas i køleskab til du skal bruge det.

8. Kan holde sig 1-2 uger på køl.
Ingredienser
* 250 g tranebær
* 100 g sukker
* 1 dl vand
* lidt salt
* 1 økologisk appelsin
* evt. kanel eller ingefær.
No reviews yet
Vurdering:
Send anmeldelse