[recipe-box]
Ingredienser
* 4 skiver rugbrød
* 400 g kartofler
* olivenolie, salt, peber og paprika
* ca 500 g blandet grønt, fx asparges og tomater og brøndkarse
* 1½ dl skyr (jeg bruger den fra Thiese)
* 2 spsk god mayo
* salt
* citronsaft
* 500 g torskefilet
* 1½ dl fuldkornshvedemel
* salt og peber
* rapsolie til stegning
* 400 g kartofler
* olivenolie, salt, peber og paprika
* ca 500 g blandet grønt, fx asparges og tomater og brøndkarse
* 1½ dl skyr (jeg bruger den fra Thiese)
* 2 spsk god mayo
* salt
* citronsaft
* 500 g torskefilet
* 1½ dl fuldkornshvedemel
* salt og peber
* rapsolie til stegning
Sådan gør du:
1. Kog kartoflerne i 10 minutter.
2. Kartoflerne vendes i lidt olie, salt og paprika, steges ved 230 grader ca 30 minutter.
3. Rens de grøntsager du ønsker at bruge.
4. Rør skyr og mayo sammen og smag til med salt og citronsaft.
5. Skær fiskestykker i mindre stykker og vend dem i melet med salt og peber.
6. Steges ca 2-3 minutter på hver side i rapsolie.