Ingredienser
* 2 spsk. sirup
* 1½ dl sukker
* korn fra ½ stang god vanilje
* 1 spsk finthakket appelsinskal (økologisk)
* ½ dl mælk eller vand
* 1 dl olie ( jeg brugte olivenolie)
* 3 dl havregryn
* 1 spsk. mel – hvede eller fuldkorns rismel.
* 1½ dl hørfrø
* 1½ dl grofthakkede mandler eller de nødder du kan lide.
* 2 dl græskarkerner
* 100 g hakket chokolade.
* 1½ dl sukker
* korn fra ½ stang god vanilje
* 1 spsk finthakket appelsinskal (økologisk)
* ½ dl mælk eller vand
* 1 dl olie ( jeg brugte olivenolie)
* 3 dl havregryn
* 1 spsk. mel – hvede eller fuldkorns rismel.
* 1½ dl hørfrø
* 1½ dl grofthakkede mandler eller de nødder du kan lide.
* 2 dl græskarkerner
* 100 g hakket chokolade.
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 180 grader varm luft.
2. Varm sirup, sukker og mælk/vand og olie i en gryde.
3. Bland resten af ingredienserne og rør dem i gryden – tilsæt den hakkede chokolade til sidst.
4. Fordel massen på en bageplade med bagepapir, til et jævnt lag.
5. Bag kagen midt i ovnen i 13-15 minutter.
6. Tag kagen ud og skær den straks til firkanter i ønsket størrelse.
7. Afkøl og opbevar i kagedåse.