Ingredienser
2 spsk. sirup
1½ dl sukker
korn fra ½ stang god vanilje
1 spsk finthakket appelsinskal (økologisk)
½ dl mælk eller vand
1 dl olie ( jeg brugte olivenolie)
3 dl havregryn
1 spsk. mel – hvede eller fuldkorns rismel.
1½ dl hørfrø
1½ dl grofthakkede mandler eller de nødder du kan lide.
2 dl græskarkerner
100 g hakket chokolade.
Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 180 grader varm luft.

2. Varm sirup, sukker og mælk/vand og olie i en gryde.

3. Bland resten af ingredienserne og rør dem i gryden – tilsæt den hakkede chokolade til sidst.

4. Fordel massen på en bageplade med bagepapir, til et jævnt lag.

5. Bag kagen midt i ovnen i 13-15 minutter.

6. Tag kagen ud og skær den straks til firkanter i ønsket størrelse.

7. Afkøl og opbevar i kagedåse.