[recipe-box]
Ingredienser
* 125 g kogte linser
* 2 tomater eller 2 håndfulde cherrytomater skåret i tern
* 4 forårsløg – fint snittet
* frisk rød chili (1 stk. eller hvor stærkt du nu kan lide det), fint snittet
* 1 spsk olivenolie
* 1 tsk spidskommen
* 200 g valgfri salat blade eller baby spinat, godt skyllet
* 2 gulerødder – skåret i tynde strimler, evt med skrælleren
* ½ agurk – i tynde strimler
* 30 g fetaost
* Dressing:
* 1½ dl surmælksprodukt, fx creme fraiche 6%
* 1 spsk. mango chutney
* 2 tomater eller 2 håndfulde cherrytomater skåret i tern
* 4 forårsløg – fint snittet
* frisk rød chili (1 stk. eller hvor stærkt du nu kan lide det), fint snittet
* 1 spsk olivenolie
* 1 tsk spidskommen
* 200 g valgfri salat blade eller baby spinat, godt skyllet
* 2 gulerødder – skåret i tynde strimler, evt med skrælleren
* ½ agurk – i tynde strimler
* 30 g fetaost
* Dressing:
* 1½ dl surmælksprodukt, fx creme fraiche 6%
* 1 spsk. mango chutney
Sådan gør du:
1. Læg salat eller spinat i bunden af et fad.
2. Varm olien op på en pande.
3. Steg forårsløg med spidskommen og chili et par minutter.
4. Tilsæt linser og tomat og rør videre et par minutter.
5. Hæld den varme grønsagsblanding over salaten.
6. Vend agurk og gulerodsstrimler i.
7. Smulder feta over.
9. Rør creme fraiche og mango chutney sammen.