[recipe-box]
Ingredienser
* 80 g parmaskinke
* 500 g rosenkål
* 1 æble
* ½ bundt persille
* 2 spsk olivenolie
* 1 spsk æbleeddike
* 1 tsk dijonsennep
* 30 g parmesanost
* 500 g rosenkål
* 1 æble
* ½ bundt persille
* 2 spsk olivenolie
* 1 spsk æbleeddike
* 1 tsk dijonsennep
* 30 g parmesanost
Sådan gør du:
1. Tænd ovn på 200 grader
2. Bag parmaskinken sprød, ca 8 minutter i ovn
3. Skær stokken af rosenkålen, fjern de yderste blade og snit kålen fint.
4. Skær æblet i tynder både
5. Hak persillen og vend det hele sammen.
6. Rør dressing sammen og hæld over salaten
7. Fordel parmaskinke og parmesan på toppen inden servering