Udgivet den 27 september, 2017 i Uncategorized

I min favorit grød koger jeg 1 banan med. Kanel og ingefær tilfører dejlig efterårshygge sammen med lækker knas på toppen. En god start på en efterårsmorgen.

Tilberedning:5 min
Forberedelse:5 min
Antal:1
Sådan gør du:
1. Mos bananen fint med en gaffel.

2. Rør gryn, kanel, mælk og vand i, og rør det godt sammen.

3. Kan med fordel gøres aftenen før, og stå parat på køl. Ellers rør du det bare sammen som det første om morgenen.

4. Sæt gryden over ved høj varme og rør indtil at det koger, skru ned for varmen og rør i et minuts tid.

5. Pynt med lækker knas og frisk frugt.

7. Du kan også koge lidt chia frø med.

9. Her har jeg brugt pære, ristet mandler, græskarkerner og kokos samt et drys ingefær.
Ingredienser
* 1 moden banan
* 1 dl havregryn
* 1 dl mælk eller mandelmælk eller soyamælk
* ½ dl vand
* 1 tsk kanel
* tilsæt evt. lidt hørfrøolie
No reviews yet
Vurdering:
Send anmeldelse