Udgivet den 14 november, 2016 i Vegetar

Pasta ret med broccoli og pasmesan, en vegetar ret perfekt til en middag uden kød og fisk.

Tilberedning:15 min
Forberedelse:15 min
Kategori:hovedret vegetar
Køkken:italien
Antal:4
Sådan gør du:
1. Riv parmesan og sæt til side.

2. Skær broccolihovederne af stilken.

3. Rens stilken og skær den så i små bitte firkanter.

4. Hak hvidløg.

5. Skær chili i små stykker.

6. Smelt 1 spsk. smør og 1 spsk. olie og tilsæt broccolistilk, hvidløg og chili, lad det simre ca 12 min.

7. Imens koges pasta al dente. Kog broccoli blomsterne med de sidste par minutter i pasta gryden.

8. Hæld vandet fra pasta og broccoli, men gem lidt af kogvandet.

9. Tag gryden med broccolistilken af varmen, smag til med salt og peber og tilsæt parmesan og lidt kogvand, bland det hele godt og tilsæt evt lidt mere kogvand.

10. Drys evt. lidt parmesan over retten også.

Ingredienser
* 1 stort broccoli hoved
* 2 store fed hvidløg
* 1 lille frisk rød chillipeber
* 1 spsk. smør
* 1 spsk. olivenolie
* 350 g pasta
* salt og peber
* 2 store håndfulde revet parmesan
No reviews yet
Vurdering:
Send anmeldelse