Udgivet den 16 december, 2017 i Uncategorized

Fintsnittet grønkål og blomkål i en condimento Bianco ( hvid balsamico) med græskarkerner.

Tilberedning:20 min
Forberedelse:15 min
Total tid:40 min
Kategori:Salat
Antal:10
Sådan gør du:
1. Marinade:

2. Bland olie og eddike med sennep, honning, salt og peber.

3. Græskarkerner kan evt. lige ristes et par minutter.

5. Skær blomkålen i små buketter.

6. Hak grønkål fint.

7. Hak persillen.

8. Bland dressing med salaten, linserne og græskarkernerne.

Ingredienser
* 2 dl kogte og afkølede belugalinser
* 1 lille blomkål
* 1/4 grønkål (køb evt en pose færdighakket grønkål)
* ½ dl græskarkerner
* 1/4 dl olivenolie
* 1/4 dl condimento Bianco (hvidvinseddike)
* ½ bundt persille
* 1½ tsk. grov sennep
* 2 tsk honning
* salt og peber
* Hvis du vil peppe den yderligere op kan du tilsætte 75 g tørrede tranebær eller fetaost.
No reviews yet
Vurdering:
Send anmeldelse