[recipe-box]
Ingredienser
* 2 dl kogte og afkølede belugalinser
* 1 lille blomkål
* 1/4 grønkål (køb evt en pose færdighakket grønkål)
* ½ dl græskarkerner
* 1/4 dl olivenolie
* 1/4 dl condimento Bianco (hvidvinseddike)
* ½ bundt persille
* 1½ tsk. grov sennep
* 2 tsk honning
* salt og peber
* Hvis du vil peppe den yderligere op kan du tilsætte 75 g tørrede tranebær eller fetaost.
* 1 lille blomkål
* 1/4 grønkål (køb evt en pose færdighakket grønkål)
* ½ dl græskarkerner
* 1/4 dl olivenolie
* 1/4 dl condimento Bianco (hvidvinseddike)
* ½ bundt persille
* 1½ tsk. grov sennep
* 2 tsk honning
* salt og peber
* Hvis du vil peppe den yderligere op kan du tilsætte 75 g tørrede tranebær eller fetaost.
Sådan gør du:
1. Marinade:
2. Bland olie og eddike med sennep, honning, salt og peber.
3. Græskarkerner kan evt. lige ristes et par minutter.
5. Skær blomkålen i små buketter.
6. Hak grønkål fint.
7. Hak persillen.
8. Bland dressing med salaten, linserne og græskarkernerne.