Udgivet den 16 september, 2017 i Fisk

En krydderblanding af safran, spidskommen og hvidløg til ovnbagt laks.

Tilberedning:20 min
Forberedelse:5 min
Total tid:30 min
Sådan gør du:
1. Udblød safran i lidt vand et par minutter.

2. Bland safran med olivenolie og spidskommen og det finthakkede hvidløg.

3. Fordel krydderblanding over laksen.

4. Drys med salt og peber.

5. Du kan variere ved at tilsætte enten revet citronskal eller oregano, frisk eller tør.

6. Pak laksestykker i bagepapir.

7. Bages ca 15 minutter ved 200 grader i ovn.
Ingredienser
* til 4 personer
* 500 g laks
* ca 1 tsk safran
* 1 tsk spidskommen
* 1 spsk olivenolie
* 2 fed hvidløg
* salt og peber.
No reviews yet
Vurdering:
Send anmeldelse