[recipe-box]
Ingredienser
* 1 løg
* 1 fed hvidløg
* 1 frisk chili
* 500 g gulerødder
* 400 g kartofler
* 2 tsk karry
* 2 tsk spidskommen
* 1 liter grøntsags bouillon
* 2 dl kokosmælk light
* salt og peber
* olivenolie til stegning
* 2 dl græsk yoghurt
* knust rosenpeber
* 1 fed hvidløg
* 1 frisk chili
* 500 g gulerødder
* 400 g kartofler
* 2 tsk karry
* 2 tsk spidskommen
* 1 liter grøntsags bouillon
* 2 dl kokosmælk light
* salt og peber
* olivenolie til stegning
* 2 dl græsk yoghurt
* knust rosenpeber
Sådan gør du:
1. Pil og hak løget
2. Hak hvidløg fint
3. Skrab kerne ud af chilien og hak den fint
4. Skræl gulerødderne og skær den i små tern
5. Skræl kartofler og skær dem i små tern
6. Varm olien og brænd karryen af
7. tilsæt resten af krydderierne, hvidløg og kartofler og gulerødder
8. Hæld bouillon over
9. Kog ca 20-30 minutter og blend så suppen
10. tilsæt kokosmælk og varm igennem.
11. Server med græsk yoghurt og drys med rosenpeber.