[recipe-box]

Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
1 frisk chili
500 g gulerødder
400 g kartofler
2 tsk karry
2 tsk spidskommen
1 liter grøntsags bouillon
2 dl kokosmælk light
salt og peber
olivenolie til stegning
2 dl græsk yoghurt
knust rosenpeber
Sådan gør du:

1. Pil og hak løget

2. Hak hvidløg fint

3. Skrab kerne ud af chilien og hak den fint

4. Skræl gulerødderne og skær den i små tern

5. Skræl kartofler og skær dem i små tern

6. Varm olien og brænd karryen af

7. tilsæt resten af krydderierne, hvidløg og kartofler og gulerødder

8. Hæld bouillon over

9. Kog ca 20-30 minutter og blend så suppen

10. tilsæt kokosmælk og varm igennem.

11. Server med græsk yoghurt og drys med rosenpeber.