Vil du gerne tabe dig?

 

vægttabvia kostomlægning

Få hjælp til at gå ned i vægt –  kostomlægning og sunde kostvaner frem for slankekur. En god kostplan og et stabilt blodsukker er nogle af redskaberne.

 

Analysen af din kost viser, hvilke kostjusteringer du har brug for, for at tabe dig og opnå det vægttab du ønsker. Jeg benytter mig af et enkelt mængdesystem og kostplanen er en skabelon over din dag, med fordeling af måltider og mængder på den overordnede sammensætning – princippet er, at det er enkelt at følge og passer til dig og din hverdag, her er ingen fanatisk slankekur.

 

Stabilt blodsukker

Mange føler at de er afhængige af sukker/har en sød tand, men med en kost som holder dit blodsukker og insulinniveau stabilt, vil du opleve at dette bliver meget bedre, ved at du bla. selv vil føle at du får meget mere energi og overskud.

Vi taler også om motion, hvis du ikke allerede er i gang, selv et moderat niveau kan gøre en stor forskel, men også her er det dine ønsker og muligheder som er vigtige.

Din kostomlægning skal være nem, overskuelig og opnåelig, jeg bruger mine 15 års erfaring til at nå de resultater du ønsker.

 

Book en tid

 


 

Fandt du ikke det du ledte efter? Så se her