Ingredienser
200 g pasta
2 spsk. olivenolie
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
1 bakke champignon, 250 g, renset og skåret i små tern
1 tsk oregano
1 tsk basilikum
1 kvist timian eller 1 tsk tørret timian
ca 700 ml tomatsauce
Grønne linser (kog 1½ dl linser på forhånd i vand tilsat 1 bouillonterning)
Salt og peber
2 håndfulde skyllet spinat.
1 kugle mozzarella og friskrevet parmesan
Sådan gør du:

1. Kog linser.

2. Kog pasta

3. Svits løg og hvidløg et par minutter.

4. Tilsæt krydderier og svampe og steg ca 6-7 minutter til væden er fordampet fra svampene.

5. Hæld nu tomatsaucen ved og lad det koge op.

6. Kom de kogte pasta i retten sammen med spinaten.

7. Hæld det enten i et ildfastfad eller brug som jeg en gryde der kan gå i ovnen.

8. Fordel osten over retten.

9. Bag i ovnen i ca 15 minutter ved 200 grader.

10. Server en stor blandet salat til.